نحوه ریست فکتوری كردن گوشی اندرويد قفل شده چگونه است؟
برای کاربران اندروید چیزی نا امید کننده تر از فراموش کردن رمز عبور یا الگوی قفل گوشی نیست. از آنجایی که نمی توانید به سادگی قفل گوشی خود را باز کنید، باید بازنشانی به تنظیمات کارخانه یا به اصطلاح ریست فکتوری انجام دهید تا دوباره به دستگاه خود دسترسی پیدا کنید. در این مقاله روشهای مختلفی را به شما آموزش خواهیم داد که از آن می توانید برای رست فکتوری گوشی اندروید خود امتحان کنید. توجه داشته باشید که تمام فایل هایی که پشتیبان گیری نکرده اید حذف خواهند شد.
* نحوه ریست فکتوری كردن گوشی اندرويد قفل شده با دو روش
اگر رمز عبور خود را فراموش کرده اید و نمی توانید قفل گوشی خود را باز کنید، دو راه برای بازیابی دسترسی به دستگاه خود دارید:
1- استفاده از قابلیت Find My Device گوگل که با آن می توانید گوشی اندروید خود را از راه دور پاک کنید.
2- استفاده از حالت ریکاوری اندروید به عنوان گزینه جایگزین در صورتی که ویژگی گوگل را فعال نکرده باشید.
برای هر دو روش، باید اطلاعات حساب Google خود مانند ایمیل و رمز عبور آن را بدانید. در صورت نداشتن این اطلاعات، گوشی اندروید شما باز نخواهد شد. اندروید این ویژگی را برای جلوگیری از استفاده سارقان از گوشی شما پس از ریست فکتوری در نظر گرفته است.
1- ریست فکتوری گوشی اندرویدی قفل شده با Find My Device
همانطور که قبلا ذکر شد، ساده ترین و سریع ترین گزینه برای بازیابی گوشی، استفاده از قابلیت Find My Device توسط گوگل است. این ویژگی معمولاً به صورت پیش فرض روشن است. اگر در نقطه ای آن را خاموش کنید، نمی توانید به این روش ریست فکتوری انجام دهید.
در این روش باید مراحل زیر را دنبال کنید:
سپس سیستم از شما میخواهد قبل از اینکه بتوانید تلفن خود را راهاندازی کنید، اطلاعات Google خود را از تلفن اصلی خود تأیید کنید.
2- ریست فکتوری گوشی اندروید قفل شده با حالت ریکاوری
گوشی های مختلف، مراحل مختلفی برای ورود به حالت ریکاوری دارند. در این مقاله، مراحل گوشی ریست فکتوری سامسونگ را توضیح می دهیم: